Dit is 'Hooggeëerd publiek': de nieuwe cultuurpodcast van het Noorden. 'Best vreemd dat die er nog niet was. Wij zijn de gidsen in de regio. Alle kunstdisciplines komen aan bod'

‘Hooggeëerd publiek’ is de veelzeggende titel van de cultuurpodcast waarmee Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant deze week beginnen. De eerste aflevering is nu te beluisteren.

Kirsten van Santen en Joep van Ruiten: ,,Als iemand het moet doen, dan zijn dat de cultuurjournalisten van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Of we dat ook kunnen? Tuurlijk, het is ons vak. Toch is het een sprong in het diepe.”

Kirsten van Santen en Joep van Ruiten: ,,Als iemand het moet doen, dan zijn dat de cultuurjournalisten van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Of we dat ook kunnen? Tuurlijk, het is ons vak. Toch is het een sprong in het diepe.” Foto: DVHN

In de tweewekelijkse podcast - te beluisteren via je favoriete podcastapp en de websites van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant - zitten afwisselend Joep van Ruiten en Kirsten van Santen achter de microfoon. Samen met een cultuurcollega werpen zij hun blik op de opvallendste zaken, mooiste verhalen en boeiende achtergronden in het culturele leven van Drenthe, Friesland en Groningen. ,,Alle kunstdisciplines komen aan bod”, verzekert Kirsten.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's