Hullabaloo Festival keert tijdens 'Bommen Berend' terug in Groningen. In 2019 schitterden Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies in het Stadspark

Het Hullabaloo Festival vond in 2019 voor het eerst plaats. Foto: Bart Heemskerk

Het Stadspark Groningen vormt op Groningens Ontzet (zaterdag 28 augustus) het decor voor het Hullabaloo Festival, dat daarmee terugkeert van een jaartje te zijn weggeweest vanwege de coronapandemie.

Grote namen als Oscar & The Wolf, Craig David, Bløf en Lost Frequencies schitterden op de eerste editie van het Hullabaloo Festival in 2019. Organisator 4PM Entertainment, bekend van Kingsland en De Helden van Oranje, was al begonnen met de voorbereidingen van de tweede editie toen de coronacrisis uitbrak.

‘Achter de schermen zijn wij nooit gestopt met de voorbereidingen van de tweede editie. We hebben altijd hoop gehouden dat het moment van samen dansen en een biertje drinken op een festival weer terug zou keren. Tijdens de persconferentie van 28 mei, waar bekend werd dat evenementen mogen plaatsvinden, werd dit startsein gegeven. We mogen weer en we kunnen niet wachten de bezoekers een fantastische festivalervaring te geven’, stelt Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment in een persbericht.

De line-up van de tweede editie van het het festival wordt in de komende weken bekendgemaakt. Vanaf dat moment start ook de kaartverkoop.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
menu