Rolling Stones onderweg voor hun Sixty-toernee. It's only rock 'n roll. Of: it's only business

Als koningen of presidenten die ontvangen werden door duizenden mensen. Zo stonden Mick Jagger, Keith Richards en Ron Wood vorige week donderdag al te wuiven vanaf de trap van hun privéjet op de luchthaven van Madrid. In werkelijkheid mochten en konden slechts elf fotografen en een handvol Guardia Civil op het platform staan. The Rolling Stones wilden de wereld wel laten weten dat ze klaar waren voor hun Europese tour Sixty, maar dat moest wel in alle discretie gebeuren.

Mick Jagger (links), Ron Wood (midden) en Keith Richard (rechts) arriveren in Madrid op 26 mei 2022, na drie weken van stiekem repeteren in Amsterdam.

Mick Jagger (links), Ron Wood (midden) en Keith Richard (rechts) arriveren in Madrid op 26 mei 2022, na drie weken van stiekem repeteren in Amsterdam. Foto: EPA

De groep liet zich de voorbije dagen amper zien in Madrid, maar hield wel al een generale repetitie in het Wanda Metropolitano, het stadion van Atlético Madrid en de startplaats van hun tour. Dat gebeurt haast symbolisch op de vooravond van de geboortedag van Charlie Watts, de drummer die vorig jaar op 21 augustus op 80-jarige leeftijd over-leed.Ron Wood is met zijn 74 jaar de jongste van de Stones. Mick Jagger en Keith Richards zijn inmiddels 78 jaar.

Geen marathons meer

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's