Kraantje Pappie deelt 06-nummer tijdens Oranjeconcert

Kraantje Pappie deelt zijn nummer. Foto: The Streamers

Het lijkt een behoorlijk drukke avond voor Kraantje Pappie te worden. De artiest deelde dinsdagavond zijn telefoonnummer met zeker twee miljoen kijkers.

 Van een foutje was overigens geen sprake, de zanger wilde gewoon weten hoe de kijker de avond ervaart.

‘Stuur filmpjes naar onze instagram’

„Nu met zoveel kijkers, ben ik eigenlijk wel benieuwd...”, begint Kraantje Pappie tussen de liedjes door. „Iedereen kan wel naar ons kijken, maar ik wil natuurlijk ook gewoon wel het een en ander zien. En het lijkt mij gewoon lachen als jij thuis zit te kijken en je hebt het naar je zin... Wij willen weten hoe het er daar aan toe gaat, wij willen jullie energie voelen, dus misschien kun je naar onze Instagram je foto’s en filmpjes sturen.”

En hoewel dit in theorie een prima manier zou zijn, vindt Kraantje het allemaal wat ’omslachtig’. „Ik had beloofd om het niet te doen, ik krijg nu ook ruzie thuis, maar fuck it. Ik geef jullie mijn nummer wel en dan kan iedereen mij zijn filmpjes en foto’s appen.”

Thomas Acda lacht om stunt

Zijn collega’s lijken enigszins verbaasd om de actie. „Ik heb zijn nummer niet eens!”, reageert Guus, terwijl Thomas Acda vooral moet lachen. Maar Kraantje kan zich er niet druk om maken. „Wat maakt het uit!”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
menu