MartiniPlaza in Groningen komt met online talentenjacht om muzikanten te stimuleren niet stil te zitten in coronacrisis

Foto: Shutterstock

Om muzikaal talent te stimuleren niet stil te zitten tijdens de coronacrisis, is de stad-Groninger evenementenlocatie Martiniplaza vrijdag een online talentenjacht begonnen. De winnaar mag zaterdag 17 oktober in Martiniplaza optreden in het voorprogramma van de Edwin Evers Band

Deelnemen is simpel . Zangers, zangeressen en instrumentalisten kunnen tot 30 april een video van een door hen zelf gezongen of gespeeld liedje van maximaal 2 minuten uploaden in het Facebook-evenement van de talentenjacht . Alle genres zijn welkom.

Belangrijke voorwaarde is dat duidelijk is dat de video thuis is opgenomen.

Likes verzamelen

Donderdag 30 april maakt een jury bestaande uit directeur Willem de Kok van Martiniplaza), programmeur Annerie Knol van MartiniPlaza Theater en artistiek leider Karin Noeken van Theater de Steeg (ook bekend van Vrouw Holland) een top 10 bekend.

Vervolgens moeten de artiesten uit deze top 10 zoveel mogelijk likes verzamelen op het door hun ingezonden nummer. Het nummer met de meeste likes wint.

De uitslag wordt 15 mei bekendgemaakt.

Voorprogramma Edwin Evers Band

De winnaar staat 17 oktober in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en zingt zijn of haar nummer met The Originals.

De tweede en derde prijs bestaan uit een VIP-theaterarrangement en een Donar Slam-Dunk VIP-arrangement.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
Coronavirus
menu