Corona (en andere oorzaken) kost Noord-Nederlandse Pianodagen de kop

Jeroen Riemsdijk (links) instrueert een deelnemer tijdens de eerste editie van de Noord-Nederlands Pianodagen in Emmen 2015. Foto: Boudewijn Benting

De stichting Noord Nederlandse Pianodagen (SNNP) heft zichzelf per 1 september op. Dat laat het bestuur per brief weten.

,,Gezien de huidige onzekerheid in verband met de coronacrisis voor culturele samenkomsten en het feit dat onze bestuursleden om diverse persoonlijke redenen zich niet langer kunnen verbinden aan de stichting, hebben we besloten deze stap te zetten,” aldus het bestuur.

Bestuur stichting ziet terug op vijf geslaagde dagen

SNNP is vooral bekend als organisator van de Pianodag in Emmen waar jaarlijks zo’n honderd pianoliefhebbers aan deelnamen en professionele pianisten en performers optredens verzorgden. ,,We kunnen terugkijken op vijf naar onze mening geslaagde Pianodagen”, schrijft het bestuur.

De stichting onder voorzittersschap van Marijke de Gruil uit Emmen had tot doel een podium en ontmoetingsplaats te bieden aan pianoliefhebbers in Noord-Nederland, zowel actief als passief, professioneel en amateur.

Nieuws

Meest gelezen

menu