Ook zangeres Ricky Koole komt naar café De Amer voor een tuinconcert

Ricky Koole en Ocobar. Persfoto

De serie tuinconcerten bij café De Amer in Amen weet niet van ophouden. Zangeres Ricky Koole treedt zondag 20 september met haar trio Ocobar volledig coronaproof op in de tuin achter het muziekcafé.

Koole is voornamelijk bekend als actrice, maar timmert de laatste jaren ook als zangeres in het theater flink aan de weg, al dan niet bijgestaan door haar echtgenoot, muziekjournalist Leo Blokhuis. Zij combineert eigen composities met die van Kris Kristofferson, Willie Nelson, Steve Earle of Sam Cooke en wisselt warme soul af met meeslepende country.

Ocobar bestaat uit Cock van Vuuren (gitaren) en de broers Rob Wijtman (drums en percussie) en Bart Wijtman (bas en piano). De groep was ooit huisband van het sportprogramma Holland Sport en reisde daarna samen met Wilfried de Jong langs de theaters. Ocobar begeleidde ook enige tijd cabaretier Freek de Jonge.

Het optreden begint 20 september om 14.00 uur. Tickets kosten 25 euro per stuk. Er zijn maximaal tachtig kaarten te koop. Reserveren kan via reserveren@cafedeamer.nl of 06-83225680.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
menu