Sleutelconcerten Eliën, The First Wolf en Jantien Kurpershoek in lege Der Aa-kerk in Groningen worden online uitgezonden

De Der Aa-kerk Groningen. Foto: Eigen foto

Het folkduo The First Wolf, zangeres Eliën van kunstcollectief ZUHAUSE en singer-songwriter Jantien Kurpershoek krijgen deze week de sleutels van de Der Aa-kerk in Groningen. De Groninger artiesten geven vrijdag, zaterdag en zondag sleutelconcerten gedoopte miniconcerten in de (lege) kerk. Deze worden online uitgezonden.

De sleutelconcerten zijn een initiatief van Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) en het festival Terug naar het begin dat vanwege de coronamaatregelen is uitgesteld tot volgend jaar. Zodat fans van het festival, dat van 15 tot en met 17 mei voor de twaalfde keer zou plaatsvinden, niet helemaal met lege handen staan.

Mediabedrijf Diepzeekonijn Moving Media uit Groningen neemt de concerten op, zodat belangstellenden er thuis van kunnen genieten

Eliën van kunstcollectief ZUHAUSE bijt vrijdag 15 mei het spits af. The First Wolf mag zich zaterdag 16 mei uitleven in de Der Aa-kerk. Jantien Kurpershoek sluit zondag 17 mie de rij.

De sleutelconcerten zijn steeds vanaf 17.00 uur te zien via Sleutelconcerten Der Aa-kerk .

Nieuws

Meest gelezen

menu