Met deze tips overleef je alle kerstdiners en maak je indruk op de hele familie

Zo maak je de blufgids uit de DVHN-cultuurbijlage

Het traditionele kerstdiner: de een kijkt er het hele jaar naar uit, de ander ziet er als een berg tegenop. Maar tot welke categorie je ook behoort, met deze speciale kerstblufgids steel je sowieso de show aan tafel.

Van Songfestival tot James Bond, van Max Verstappen tot Bitcoin: over alle mogelijke onderwerpen vind je grappige, opmerkelijke of leerzame informatie in dit boekje. Je kunt ‘m downloaden op je mobieltje, maar een telefoon op tafel is natuurlijk niet netjes. Dus: pak de papieren krant erbij, knip ‘m uit en vouw ‘m tot boekje (kijk hier de speciale uitlegvideo). Past gegarandeerd in kontzak, pochet of decolleté. Raak je toch nog uitgepraat? Dan bevat de gids in nood ook nog tips voor tafelspelletjes.

Dit boekje wordt je aangeboden door de cultuurredacteuren van Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Selfies aan de kerstdis met dit blufgidsje zijn welkom: we zijn benieuwd of je ermee uit de voeten kunt. Stuur ze aan Asing Walthaus.

Fijne kerst!

Gitte Brugman, Thijs Dierdorp, Jacob Haagsma, Esther van der Meer, Eric Nederkoorn, Elisabeth Post, Joep van Ruiten, Kirsten van Santen, Job van Schaik, Alie Veenhuizen, Asing Walthaus en Janna Zuiderveld

Nieuws

menu