The Voice-finalist Guus Mulder over zijn vreselijke tijd na de spotlights, Anastasia von Beaverhausen over dragqueens en Sander Dekker over de Kinderen van Ruinerwold | Kijk hier Talk of the Town #4

Groninger Guus Mulder deed in 2015 mee aan ‘The Voice’, haalde de finales en werd derde. Vanmiddag in de vierde aflevering van Talk of the Town vertelt hij openlijk over die valse start van zijn muziekcarriè.

Guus vond The Voice vaak overweldigend en voelde zich niet gesteund.Door zijn deelname ontmoette Guus wel de juiste mensen om zijn carrière een boost te geven. Zijn nummer ‘Balkon’, dat hij natuurlijk ook in TOTT gaat spelen, werd een hit.

Hij brengt weer muziek uit onder de naam Guusje en schrijft voor andere artiesten (o.a. voor Emma Heesters, Maan). Internationaal schrijft hij ook veel voor artiesten in de dancewereld.

Een echte Drag Show Bar in Grunn

De Rits is helaas weg, maar Groningen krijgt daar met ‘The House of Scandal’ een echte Drag Show Bar voor terug. Eigenaar Albert van den Oever is met niemand minder dan Anastasia von Beaverhausen te gast bij Lara Harbers. Anastasia - The Drag Queen of the North - is één en al glamour en humor, dit interview wil je niet missen.

De kinderen van Ruinerwold

Journalist Sander Dekker (Dagblad van het Noorden) deed vanaf het allereeste moment verslag van de ‘zaak Ruinerwold’. Deze week verscheen de documentaire over de kinderen in die zaak op tv. Hij laat zijn licht schijnen op het verhaal wat al verteld is en blikt vooruit op wat er nog gaat komen.

Bram Esser is terug als columnist.

Bekijk Talk of the Town vrijdag op DVHN.nl vanaf 17.00 uur.

Nieuws

Meest gelezen

menu