Wat is volgens jou de grootste kersthit? Laat het hier weten

Naar welke kerstplaat luister jij het liefst?

Met de feestdagen in aantocht, ontkom je niet meer aan de kersthits. Wat is jouw favoriete kersthit? Laat het ons weten.

Jingle Bells , Drivin’ home for Christmas of toch Happy X-mas (war is over) , Last Christmas , Do they know it’s Christmas of All I want for Christmas is you . Stuk voor klassiekers die in je oren kruipen.

Kersthits uit de regio

Vergeet niet dat er ook heel wat lokale kerstnummers zijn gemaakt. Wat te denken van As ’t snijt in Termunten van Wia Buze of Lucas en Gea Met Kerst . Of, en die tappen uit een heel ander vaatje, Boegies met Elke punk viert ook het Kerstfeest . En wat te denken van De sneij van Skik , Kerstfeest Allain van Bert Hadders en de Nozems , Stille Wacht van René Karst of (niet Groningstalig, wél uit Groningen en met een oer-Groningse videoclip) het mierzoete Counting down the days van NoNoSay?

Kortom, iedereen heeft zijn eigen kersthit. Wat is de jouwe? Vul het hieronder in. Over een week maken we de lijst met favoriete kersthits van mensen uit Groningen en Drenthe hier bekend.

Nieuws

menu