We mogen de theaterzalen weer in! Maar wat is er te zien? We gidsen je door het nieuwe aanbod | cultuurpodcast Hooggeëerd publiek

Cultuurpodcast Hooggeëerd publiek

Ga je op vakantie, beland je op de camping meteen weer tussen de cultuur. Het overkwam verslaggever Kirsten van Santen in Zeeland. Ze stuitte op een trend: op allerlei campings in het land kun je vanuit je tent zo een galerie binnenstappen.

Ze vertelt erover in deze aflevering van de cultuurpodcast Hooggëeerd publiek. Uiteraard staat er nog veel meer cultuur op het programma: muziek van de Friese troubadour Piter Wilkens en Drent Bert Hadders, een eerbetoon aan K. Schippers van columnist Asing Walthaus. Joep van Ruiten belicht de worsteling waar de theaters voor staan: ze popelen om aan het nieuwe theaterseizoen te beginnen, maar met alle coronaregels is het een hele tour om het programma rond te krijgen.

En waarom mag het circuit van Zandvoort volstromen met sportfans en staan festivals in de kou?

Meer cultuur? Ga naar de cultuurpagina of abonneer je op de wekelijkse cultuurnieuwsbrief .

Hooggeëerd Publiek

Hooggeëerd Publiek is dé cultuurpodcast van het Noorden. Elke twee weken praten verslaggevers Kirsten van Santen en Joep van Ruiten je op donderdag bij over de leukste, spannendste en beste cultuurevenementen van Drenthe, Friesland, Groningen en daarbuiten. Wat moet je zien, wat mag je beslist niet missen en wat kun je met gerust hart laten schieten? Van festival tot musical en van Netflix-serie tot de beste boeken, je hoort het allemaal bij Hooggeëerd publiek! 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Cultuur
Hooggeeerd publiek
Podcast
menu