Wil je naar expositie Unzipped over Rolling Stones in het Groninger Museum? Komende dagen zijn alle kaarten al uitverkocht

Unzipped in het Groninger Museum is door de nieuwe lockdown vijf weken lang niet meer te bezoeken

Ben je van plan om deze of volgende week de expositie Unzipped in het Groninger Museum te bezoeken? Vergeet het maar. Alle beschikbare kaarten voor de komende twee weken zijn uitverkocht.

Door de coronamaatregelen kan het museum per kwartier slechts twinitg bezoekers toestaan. Per dag kan het museum tijdens de openingsuren ongeveer 800 bezoekers ontvangen. Voor ene bezoek aan de expositie werkt het museum met tijdsloten.

Zaterdag weer kaarten te koop

Tot en met 4 december zij alle kaarten al verkocht. Belangstellenden kunnen pas komende zaterdag 28 november via Groningermuseum.nl/tickets kaarten kopen die vanaf 5 december toegang geven tot de expositie.

Medewerkers van het Groninger Museum zijn niet verbaasd door de belangstelling voor Unzipped. ,,De Stones zijn mateloos populair en er is veel media aandacht voor de expositie geweest", stelt Willemien Bouwers van het Groninger Museum.

De kans dat één van de bandleden van de Stones naar Groningen komt, acht ze door de coronapandemie klein. ,,We weten dat Mick Jagger de gebeurtenissen rond de expositie op de voet volgt."

Nieuws

menu