Wild van het nieuwe eten: een Noorderzonavond over vleesverlangen en vlees vervangen met culinair journalist Petra Possel

Hoe zorgen we ervoor dat we met z’n allen minder vlees gaan eten? Of is dat helemaal niet nodig en moeten we juist ánders vlees gaan eten?

Petra Possel, Teun van der Keuken en Marieke Lameris in Wild van het nieuwe eten (Noorderzon). Foto: Anouk Hulsebosch

Petra Possel, Teun van der Keuken en Marieke Lameris in Wild van het nieuwe eten (Noorderzon). Foto: Anouk Hulsebosch

Het waren twee van de vele vragen die culinair journalist (NRC, NPO) Petra Possel zaterdagmiddag en -avond in een interview setting in een volle Castor tent op Noorderzon besprak. Te gast: jager-verzamelaar Ellen Mookhoek en Eugénie Benda en Léon Stam van natuurslager De Woeste Grond in Sellingen (om 17.00 uur) en om 20.00 uur Teun van de Keuken (Keuringsdienst van Waarde, Volkskrant) en Marieke Lameris (oprichter van Lekker Lupine).

Kipfilet op een soort maandverbandje

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's