Wild van het nieuwe eten: een Noorderzonavond over vleesverlangen en vlees vervangen met culinair journalist Petra Possel

Hoe zorgen we ervoor dat we met z’n allen minder vlees gaan eten? Of is dat helemaal niet nodig en moeten we juist ánders vlees gaan eten?

Petra Possel, Teun van der Keuken en Marieke Lameris in Wild van het nieuwe eten (Noorderzon). Foto: Anouk Hulsebosch

Petra Possel, Teun van der Keuken en Marieke Lameris in Wild van het nieuwe eten (Noorderzon). Foto: Anouk Hulsebosch

Het waren twee van de vele vragen die culinair journalist (NRC, NPO) Petra Possel zaterdagmiddag en -avond in een interview setting in een volle Castor tent op Noorderzon besprak. Te gast: jager-verzamelaar Ellen Mookhoek en Eugénie Benda en Léon Stam van natuurslager De Woeste Grond in Sellingen (om 17.00 uur) en om 20.00 uur Teun van de Keuken (Keuringsdienst van Waarde, Volkskrant) en Marieke Lameris (oprichter van Lekker Lupine).

Nieuws

Meest gelezen

menu