Zelf een tijdblokje reserveren voor bezichtiging tekeningen Rik Hagt bij SKpN Kunstruimte Zuidoost in Groningen

Tekeningen van Rik Hagt langs de in onbruik geraakte trap naar het perron van station Groningen Noord. Foto: Eigen foto

Liefhebbers van de tekeningen van de stad-Groninger kunstenaar Rik Hagt kunnen via datumprikker.nl een bezoek aan diens tentoonstelling bij SKpN Kunstruimte Zuidoost in Groningen reserveren. Deze tentoonstelling loopt van zaterdag 9 tot en met vrijdag 29 mei.

Rik Hagt maakte voor deze expositie een selectie uit bijna duizend tekeningen die hij sinds 2007 op zijn tekenblog plaatste. Het betreft het meest vrije werk, tekeningen die hij direct naar waarneming of vanuit zijn fantasie maakte en die vooral gaan over het (plezier van het) tekenen zelf.

Denk aan landschapstekeningen, interieurs van hotelkamers en stillevens die thuis, al dan niet in quarantaine, ontstonden. Maar ook aan enkele abstracte collages. Het basismateriaal is steeds kleurpotlood.

In totaal hangen zestig tekeningen langs de in onbruik geraakte trap naar het perron van station Groningen Noord. Al het werk is te koop.

Mail sturen en tijdblokje reserveren

Belangstellenden kunnen een mail sturen naar rikhagt@hetnet.nl en vervolgens via datumprikker.nl zelf een tijdblokje reserveren voor bezichtiging met maximaal twee personen.

Daarnaast is de expositie bij wijze van installatie van buitenaf te bezichtigen.

Nieuws

Meest gelezen

menu