Afgestudeerde kunstenaars van academie Minerva zijn op hun plek in fabriek De Toekomst in Scheemda. Hun werk is duizelingwekkend veelzijdig en geïnspireerd door de regio

Academie Minerva is voor de jaarlijkse eindexamenexpositie neergestreken in Scheemda. Even weg uit de stad Groningen, het is zo gek nog niet.

De winnaars van de Academie Minerva prijzen (vlnr.) Ali Salami, Maarten Krukkert, Dorothea van der Meulen, Ieva Grabauskaitė  en Lorenzo Modestini.

De winnaars van de Academie Minerva prijzen (vlnr.) Ali Salami, Maarten Krukkert, Dorothea van der Meulen, Ieva Grabauskaitė en Lorenzo Modestini. Foto: Harmare

Lees meer over
Beeldende kunst

Zeggen dat de dit jaar afgestudeerde kunstacademiestudenten zich geen betere expositieplek kunnen wensen, gaat wat ver. Maar geschikt voor beeldende kunst blijkt De Toekomst in Scheemda zeker. Tot en met woensdag biedt de voormalige strokartonfabriek ruimte voor werk waarmee zo’n 150 nieuwe kunstenaars hun opleiding aan academie Minerva en het Frank Mohr Instituut hebben voltooid.

Nieuws

menu