De films van deze week | Eindelijk een nieuwe Avatar, gruizige seks en snuiverij in Dealer en een warrige film vol pastelkleurige bolides en met Harry Styles

Harry Styles en Florence Pugh. Foto: WARNER BROS. PICTURES

Welke films mag je niet missen? Een selectie uit de films die deze week gaan draaien in de bioscopen en filmhuizen.
Lees meer over
Film

Avatar terug in de bios

Dertien jaar na de première van Avatar is dit sciencefictionavontuur van regisseur James Cameron nog steeds de meest succesvolle film uit de cinemageschiedenis. De release van een opgepoetste versie in de bioscoop zal die toppositie vanaf deze week alleen nog maar versterken.

 

Dealer: Weinig origineel, maar wel goed gespeeld

Een jonge Antwerpse dealer scheurt op zijn chopper-fiets door de stad en denkt in een toneelspeler een vaderfiguur te vinden. Dat deze grote held zijn eenzaamheid weg snuift of verdooft met gruizige seks, is echter een teken aan de wand.

 

Is het Liam Neeson? Nee, het is Antonio Banderas!

Een handhaver besluit zich tegen de eigen maffiabaas te keren: Antonio Banderas in een rol waar Liam Neeson het patent op leek te hebben. En het moet gezegd worden: de Spaanse acteerlegende overtuigt.

 

Hoofdrol voor Harry Styles, maar Florence Pugh moet de kar trekken

Elke ochtend stappen de mannen in de zonovergoten suburbs van het stadje Victory in hun pastelkleurige klassieke bolides. Zij gaan aan hun raadselachtige werk en hun vrouwen zwaaien hen uit, doen het huishouden, gaan naar dansles en hangen rond het zwembad. Een luizenleventje – als ze maar zorgen dat ‘s avonds het eten klaar staat. Maar niet alles is wat het lijkt...

 

Nieuws

menu