Derde Ant-Man-film: met oma Janet (Michelle Pfeiffer) in de Quantum Realm vol bonte wezens | recensie ★★★☆☆

Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer als Janet van Dyne en Evangeline Lilly als Hope van Dyne (Wasp) in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'.

Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer als Janet van Dyne en Evangeline Lilly als Hope van Dyne (Wasp) in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. Foto: Jay Maidment

De ene dreiging is nog maar net bedwongen of de andere dient zich alweer aan. Wat dat betreft is het filmuniversum van Marvel soms net de echte wereld. ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ introduceert dan ook een kersverse schurk, naast een boel oude bekenden.
Lees meer over
Film

Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) is altijd erg gesloten geweest over de lange tijd die zij doorbracht in de Quantum Realm. Als haar kleindochter Cassie (Kathryn Newton) tijdens een familiebijeenkomst een manier demonstreert om de wonderlijke wereld waar oma verbleef op afstand te verkennen, dringt dat verzwegen verleden zich echter onhoudbaar op. Helemaal als alle aanwezigen het minuscule universum worden ingezogen waaruit Janet eerder werd gered.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's