Dit zijn de boeren in de kick-off van Boer zoekt vrouw. Evert uit Drenthe speurt naar 'iemand die naar hem lacht'. En de oudste deelnemer is de ster van de show

466 agrariërs stonden te popelen om de liefde te vinden via Boer zoekt vrouw. Tien van hen zijn zondagavond voorgesteld in de kick-off van het programma. Van een maagdelijke geitenhouder tot een onstuimige kersenteler en een boerin die naar schapen stinkt: het is een diverse oogst. Met een deelnemer die alle harten nu al doet smelten.

Foto:

Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Lees meer over
Media
Eropuit

Het voorstelrondje is bedoeld om Nederland kennis te laten met de boeren en potentiële briefschrijvers (m/v) binnen te harken. Wij voorzien alvast lieve berichten aan Hans, een 69-jarige paardenhouder en -fokker uit Brabant. Qua leeftijd is hij de oudste deelnemer ooit aan het populaire KRO-NCRV-boerendatingprogramma. Zolang het kan wil hij blijven werken, ook al kraakt het aan alle kanten. En van een vrouw verwacht hij ook niet dat ze haar opgebouwde leven zomaar kan afbreken. Kijk, daar scoorde hij voor ons al punten mee.