Grote twist domineert eerste aflevering Expeditie Robinson. En geen van de negen mannen kiest in eerste instantie voor boerin Annemiek Koekoek uit Tynaarlo

Na twee jaar wachten is Expeditie Robinson terug. Niet in de tropische warmte van de Filipijnen, maar op een onherbergzaam eiland voor de Kroatische kust. „Een unieke en ongepolijste editie”, belooft Nicolette Kluijver in haar introductie. De eerste aflevering heeft direct een grote verrassing in petto. En boerin Annemiek Koekoek uit Tynaarlo natuurlijk.

De deelnemers moeten zichzelf zien los te maken van grote palen.

De deelnemers moeten zichzelf zien los te maken van grote palen. Foto: RTL

Lees meer over
Media
Tynaarlo

Bij de aftrap van dit nieuwste seizoen worden de deelnemers aan ons geïntroduceerd. Niet bepaald op de meest charmante manier, want ze zijn in duo’s vastgeboden aan palen. Zometeen meer over hoe ze vrijkomen, maar eerst nog even hun namen op een rij: boerin Annemiek Koekoek uit Tynaarlo, Sieneke Baum-Peeters, John de Bever, Dyantha Brooks, Jasper Demollin, Jan van Halst, Défano Holwijn, Sylvana IJsselmuiden, Yuki Kempees, Britte Lagcher, René van Meurs, Robbert Rodenburg, Dennis Schouten, Jasmine Sendar, Sterrin Smalbrugge, Eva van de Wijdeven en Sandra Ysbrandy.

Nieuws

Meest gelezen

menu