Jeremy Clarkson boert vrolijk en vloekend verder in seizoen 2 van Clarkson's Farm | kijktip

Hij werd in z’n billen geprikt door bijen, kreeg tractoren soms wel en vaak niet aan de praat, zaaide zijn weiland schots en scheef in en moest meermaals gered worden door boerenknecht Kaleb Cooper. Jeremy Clarkson, bekend van ‘Top Gear’, werd in coronatijd boer op een boerderij in de Cotswolds met maar liefst 400 hectare grond.

Bord boven de ingang van Diddly Squat Farm Shop - eigendom van en beroemd gemaakt door Jeremy Clarkson, gevestigd in Chipping Norton, VK.

Bord boven de ingang van Diddly Squat Farm Shop - eigendom van en beroemd gemaakt door Jeremy Clarkson, gevestigd in Chipping Norton, VK. Foto: Shutterstock

Lees meer over
Media

Zijn avontuur ging absoluut niet van een leien dakje en werd gefilmd voor een tv-show: Clarkson’s Farm . De serie – uitgezonden toen corona de wereld nog aan huis kluisterde – werd met name in Engeland een kijkcijferhit. Niet alleen omdat Clarkson ongelooflijk slecht blijkt in zijn werk als boer, maar ook door de hilarische ruzies met boerenknecht Kaleb Cooper die er niet voor terugdeinst om de mondige Clarkson op zijn plek te zetten. Kijkers stellen dat Clarkson in elk geval heeft laten zien dat het boerenleven heel moeilijk kan zijn.

Tweede seizoen verschijnt 10 februari

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's