Johan Derksen wil Henk Westbroek bij dagelijkse talkshow Veronica Inside: 'Ik neem het in zeer welwillende overweging'

Johan Derksen. Foto: Marcel Jurian de Jong

Na een korte winterstop in december zullen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen een maand later terugkeren op tv met een nieuwe dagelijkse talkshow op SBS6. En als het aan laatstgenoemde ligt, wordt de tafel versterkt met een aantal zwaargewichten.
Lees meer over
Media

Derksen maakt er nooit een geheim van dat hij met slechts een handjevol gasten de tafel van Veronica Inside wil delen. Maar voor een aantal prominenten is De Snor bereid een uitzondering te maken.

Zo heeft hij zijn oog laten vallen op onder anderen Henk Westbroek. „Henk heeft politiek inzicht, verstand van muziek, eigenlijk heeft hij overal een mening over. Ik zie hem er graag bij”, vertelt Derksen aan het AD. „Henk weet nog nergens van en ik moet het ook nog met René en Wilfred overleggen en waarschijnlijk hebben zij ook nog wel wensen.”

Aan De Telegraaf laat Westbroek weten open te staan voor een nieuw tv-avontuur met de mannen van VI. „Ik neem het in zeer welwillende overweging; het was immers een heel goed zomerprogramma. En ik ga er maar vanuit dat ze mijn telefoonnummer hebben, dat van hen heb ik namelijk niet. Maar alle gekheid op stok; het lijkt me leuk om het te doen.”

Sven Kockelmann

Maar niet alleen de voormalige zanger van Het Goede Doel staat op het verlanglijstje, ook journalist en Op1-presentator Sven Kockelmann mag wat Derksen betreft meepraten in de dagelijkse talkshow. „De beste die je kunt bedenken, maar ja, die ligt vast hè.”

Aan de krant laat de voetbalanalist – die sinds vorige week weer met zijn Johan Derksen Band, waarin hij fungeert als spreekstalmeester, langs de schouwburgen toert – weten dat er in de talkshow elke dag een andere gast te zien zal zijn.

Özcan Akyol

Het is de bedoeling dat de nieuwe talkshow vanaf januari elke werkdag te zien is bij SBS 6. Volgens Derksen wordt het trio dat nu op maandag en vrijdag Veronica Inside maakt, dagelijks aangevuld met elke keer een andere gast.

Leonie ter Braak en Merel Westrik, die beiden onder contract staan van Talpa, zijn volgens Derksen al benaderd. Evenals Özcan Akyol, die vorige maand al aanschoof in de reguliere uitzendingen van Veronica Inside. De schrijver en tv-presentator zou hebben aangegeven over het aanbod na te zullen denken.

Nieuws

Meest gelezen

menu