Hit the North opent aanmelding voor twaalf muzikale acts uit Groningen, Drenthe en Friesland voor 2022

TAMAR, een van de Hit the North 2021 deelnemers. Foto: Jantina Talsma.

Hit the North, het ontwikkelingstraject van ESNS, Into The Great Wide Open, Noordstaat, Popfabryk, POPgroningen en Kunst & Cultuur, is weer op zoek naar twaalf geschikte muzikale acts voor het traject in 2022.
Lees meer over
Muziek
Aa en Hunze
Assen
Borger-Odoorn
Coevorden
De Wolden
Eemsdelta
Emmen
Het Hogeland
Hoogeveen
Meppel
Midden-Drenthe
Midden-Groningen
Noordenveld
Oldambt
Pekela
Stad
Stadskanaal
Tynaarlo
Veendam
Westerkwartier
Westerveld
Westerwolde

Als geselecteerde act krijg je een jaar lang een coach uit de muziekindustrie toebedeeld, volg je in totaal drie weekenden een bootcamp met workshops, coachingssessies en masterclasses over onder andere podiumpresentatie, marketing, management en financiën, krijg je een werkbudget toebedeeld en speel je ten slotte onder andere op ESNS 2023. Alles met één doel: een professionele carrière als act.

Vier uit iedere provincie

Na een voorselectie uit alle aanmeldingen wordt een eindselectie samengesteld van twaalf acts, vier uit iedere provincie. De aangemelde acts horen uiterlijk 7 december of ze zijn geselecteerd voor het traject dat begint op ESNS 2022, waar de acts gekoppeld worden aan coaches.

Aanmelden kan tot 15 november 12.00 uur via hitthenorth.nl.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu