Line-up Hullabaloo Festival 2021 bekendgemaakt: onder andere Chef' Special, Krezip en Danny Vera komen in augustus naar Groningen

Het Hullabaloo Festival vond in 2019 voor het eerst plaats. Foto: Bart Heemskerk

Grote Nederlandse namen als Danny Vera, Krezip en Chef’ Special treden op 28 augustus op tijdens het Hullabaloo Festival in het stadspark van Groningen. Een live painter maakte de line-up donderdagmiddag bekend door alle headliners op de Grote Markt te schilderen.

Grote groepen als De Staat, DI-RECT en Racoon maken hun opwachting. Ook heel wat hiphoppers staan op het affiche: De Jeugd Van Tegenwoordig, Frenna en Kris Kross Amsterdam. De jonge sensatie Froukje staat eveneens op de planken.

De line-up wordt vervolledigd door Kevin & The Animals, The Vices, Antoon, Fokke Simons, Carista, Philou Louzolo, Festimi Soundsystem, Tjade, Julien Simmons, Coco Coquelicot.

Ultieme festivalbeleving

Mitchel Bovenlander van organisator 4PM: ,,We streven met Hullabaloo Festival naar de ultieme festivalervaring. Dit zit hem voor ons in kwaliteit van de programmering en originaliteit van het randprogramma. We zijn altijd op zoek naar toffe nieuwe samenwerkingen met creatieve partijen.

De beleving van de bezoeker staat bij ons voorop, in de breedste zin van het woord. Hullabaloo trekt een divers publiek en wij houden daar zowel in het muzikale als creatieve programma rekening mee. Een ultieme festivalbeleving neerzetten, dat is toch het allerleukste?”

 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Muziek
menu