Maan, Kraantje Pappie en Snelle op festival Kingsland in Groningen

Kingsland Festival in Groningen. Foto: Delio Nijmeijer

Kraantje Pappie, Maan, Rolf Sanchez en Snelle maken op Koningsdag hun opwachting op de vijfde editie van Kingsland in het Stadspark in Groningen.
Lees meer over
Muziek
Stad

Dat hebben de organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events woensdag bekendgemaakt.

Maan, Rolf Sanchez, Snelle en hun bands staan op het hoofdpodium van Kingsland Festival in Groningen. Bizzey, Ronnie Flex, Bilal Wahib en Kraantje Pappie zijn vastgelegd voor een tweede, het zogeheten eclectische, podium, en het Oekraïense muziekproject ARTBAT, house- en techno dj Joris Voorn, en de buitenlandse artiesten Solardo en Andrea Oliva voor een derde podium.

Terug van twee jaar weggeweest

Behalve in Groningen keert Kingsland Festival in Amsterdam en Rotterdam terug van twee jaar weggeweest vanwege corona. ,,Na een roerige tijd zijn wij ontzettend blij dat het weer de goede kant op gaat. Wij kunnen dan ook niet wachten om eindelijk weer samen met al onze bezoekers Koningsdag te vieren”, zegt organisator Mitchel Bovenlander. ,,We hebben de afgelopen jaren ook gebruikt om Kingsland verder te ontwikkelen. Dit jaar zullen er voor het eerst op de mainstage naast grote DJ’s ook live acts met band te zien zijn.”

De kaartverkoop voor Kingsland Festival op woensdag 27 april start voor alle steden op 14 februari om 12.00 uur.

Nieuws

menu