Dit is het duo uit Groningen achter de nieuwe single van Mart Hoogkamer. Hun lied 'Diamant' werd tot winnaar gekozen in tv-programma I Want Your Song (SBS6)

Robert Vredeveld en Jeroen Russchen deden hun stinkende best een killer song te schrijven. En het is ze gelukt. Vrijdagavond was in de zevende aflevering van het tv-programma I Want Your Song (SBS6) te zien dat volkszanger Mart Hoogkamer het door de Groningers geschreven lied ‘Diamant’ uitkoos als zijn nieuwe single.

Jeroen Russchen (links) en Robert Vredeveld (rechts), met in hun midden Mart Hoogkamer, in de studio van I Want Your Song.

Jeroen Russchen (links) en Robert Vredeveld (rechts), met in hun midden Mart Hoogkamer, in de studio van I Want Your Song. Foto: Wessel de Groot

Lees meer over
Muziek
Media
Stadskanaal

,,Je krijgt me niet kapot.” Het is de eerste zin van het refrein en Vredeveld zag hoe Hoogkamer ervan vol schoot toen Russchen het liedje tijdens de pitch zong. ,,Toen Jeroen begon te zingen, merkte ik al snel dat het goed ging. Ik voelde dat Mart onrustig werd. Hij ging staan. En het publiek reageerde enthousiast. Dit zit goed dacht ik toen.” In die gedachte werd hij nog eens gesterkt door presentator Snelle die naast hem kwam zitten en zei: ,,Dat knalde man!” Vredeveld reageerde zelfverzekerd. ,,Ik weet het.”

Juiste snaar

Nieuws

menu