Marcel Hensema zag theaterversie ’Hollands Hoop’ niet direct zitten, maar acteur kruipt opnieuw in de huid van Fokke Augustinus

Het leek na drie tv-seizoenen wel gedaan met de gesjeesde psychiater Fokke Augustinus, die tot over zijn oren in de wietteelt verzeild raakte en niet meer opkeek van een moord meer of minder. Toch duikt hij nu opnieuw op in de muziektheaterversie van Hollands Hoop. Op zijn grond zijn net dertig lijken gevonden en hij zit in voorarrest.

Marcel Hensema voor de boerderij waar niet alleen de serie Hollands Hoop werd opgenomen, maar waar nu ook de voorstelling wordt gespeeld.

Marcel Hensema voor de boerderij waar niet alleen de serie Hollands Hoop werd opgenomen, maar waar nu ook de voorstelling wordt gespeeld. Foto: Nienke Maat

Lees meer over
Theater en musical
Midden-Groningen

Acteur Marcel Hensema, die drie seizoenen lang met veel plezier de rol van Fokke Augustinus vertolkte in de populaire tv-serie Hollands Hoop , had zelf ook niet verwacht dat hij hem nog eens zou spelen. „We hadden het wat mij betreft afgesloten. Er een dikke punt achter gezet. Het was klaar. Totdat Reinout Douma ineens met het idee kwam aanzetten om er een theatervoorstelling van te maken.”

Nieuws

menu