Aanpak drukke kruising Wolfsbergenweg met Weerdingerstraat/Weerdingerhaag in Emmen verschoven. 'In de buurt nu veel andere plekken waar aan weg wordt gewerkt'

De vernieuwing van de kruising van de Wolfsbergenweg met de Weerdingerstraat/Weerdingerhaag in Emmen is door de gemeente vooruit geschoven. De bedoeling is nu dat het bedrijf Fuhler Wegenbouw in maart volgend jaar met de klus gaat beginnen.

De kruising van de Wolfsbergenweg met de Weerdingerstraat en de Weerdingerhaag in Emmen. Op de hoek was vroeger autobedrijf Ensing gevestigd.

De kruising van de Wolfsbergenweg met de Weerdingerstraat en de Weerdingerhaag in Emmen. Op de hoek was vroeger autobedrijf Ensing gevestigd. Foto: DVHN

Het gaat om de kruising waar de woonwijk Emmermeer begint en waar vroeger autobedrijf Ensing stond. Aanvankelijk zou het werk hier nog dit jaar beginnen. ,,Bij nader inzien bleek dat toch niet zo’n goed idee’’, zegt een woordvoerster van de gemeente. Zij wijst erop dat er momenteel wordt gewerkt aan de Odoornerweg, de Emmerhoutstraat en de kruising Boslaan/Boermarkeweg.

Nieuws

Meest gelezen

menu