Als eerste over de finish van de Drentse Fiets4Daagse: 'We hebben twee honden thuis, die kunnen niet de hele dag alleen blijven'

Duizenden fietsers doen deze week mee met de 56ste Drentse Fiets4Daagse. DvhN neemt dagelijks een kijkje voor en achter de schermen. Vandaag werden in Assen al heel vroeg de medailles opgehaald.

Dina Oomkens en Peter Flanderijn uit Rolde kwamen als eerste over de streep bij de Asser finishlocatie van de Drentse Fiets4Daagse.

Dina Oomkens en Peter Flanderijn uit Rolde kwamen als eerste over de streep bij de Asser finishlocatie van de Drentse Fiets4Daagse. Foto: Marcel Jurian de Jong

Even de bandjes controleren, misschien wat lucht erbij, een startstempel halen en klaar. Terwijl een groot aantal deelnemers van de Fiets4Daagse nog moet starten of net op weg is, komen rond de klok van 10.00 uur zowaar de eerste fietsers al weer binnen bij start- en finishplaats De Bonte Wever in Assen. De bloemen en medailles liggen nog niet eens klaar op deze laatste dag, dus het is even spoed voor de organisatie.

Gisteren ook al als eerste

Nieuws

menu