Annemiek uit Boer zoekt Vrouw is nog steeds vrijgezel: 'Een man met een 9 tot 5-baan gaat mij nooit snappen'

Boerin Annemiek. Foto: KRO-NCRV

Boerin Annemiek (26) uit Tynaarlo, de enige vrouwelijke agrariër die dit jaar in Boer zoekt Vrouw op zoek ging naar de liefde, is nog steeds vrijgezel. Ze schuift zondag dan ook in haar eentje aan tafel bij Yvon Jaspers aan, zo blijkt uit een geluidsfragment van de uitzending die door de KRO-NCRV is vrijgegeven.

Miljoenen kijkers zagen de afgelopen weken hoe Annemiek worstelde met de vraag of ze überhaupt wel een man in haar leven wil. Tijdens de traditionele logeerweek ontwikkelde ze gevoelens voor paardenfokker Erik, maar omdat de angst het toch van de liefde won, stuurde ze hem van haar erf af.

Nadat ze er met Yvon nog eens goed voor ging zitten en in haar 633 liefdesbrieven dook, mocht ze in plaats van op citytrip te gaan, achterop de motor van Bram. Hij zag een tweede date wel zitten, voor Annemiek stapelde de onzekerheid zich op.

'Een man met een 9 tot 5-baan gaat mij nooit snappen'

Nu, een paar maanden later, zegt ze wel ‘klaar te zijn voor de liefde’, zo is te horen in het fragmentje dat Radio 2-dj Gijs Staverman vanmiddag uitzond. ,,Maar ik denk dat we op hetzelfde punt zaten als toen ik hieraan begon’', aldus de Drentse Annemiek. Ze is op zoek naar een ‘specifiek persoon’. ,,Naar een workaholic die bij mij komt wonen. Een man met een 9 tot 5-baan gaat mij nooit snappen. Die kan wel denken ‘dat is stoer zo’n vrouw’, maar als je dezelfde drive niet hebt, dan is dat twee maanden leuk.’'

In de laatste aflevering van het elfde seizoen van de populaire boerendatingshow wordt ook duidelijk hoe het gaat met boer Bastiaan en de in Frankfurt woonachtige Milou, of boer Geert ‘het muurtje’ van Karine weet af te breken, of boer Geert de ‘wauw-factor’ alleen bij zichzelf ziet en of boer Jan het liefdesvlammetje bij Nienke heeft aangewakkerd.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu