Auto vermiste Limburger Loek Streukens gevonden in Drentsche Hoofdvaart tussen Havelte en Meppel (update)

De blauwe Volkswagen Polo die zondagmiddag uit de Drentse Hoofdvaart werd geborgen, heeft het kenteken van de auto van Loek Streukens. Foto: Van Oost Media

Duikers hebben zondagmiddag de auto van de 36-jarige Loek Streukens uit Sittard uit de Drentsche Hoofdvaart tussen Meppel en Havelte gehaald. In de auto zat een lichaam. De politie kan nog niet bevestigen dat het Streukens is. De Limburger werd sinds 9 januari 2020 vermist.

Hij was die dag in een blauwe Volkswagen Polo uit de Midden-Limburgse plaats Helden vertrokken. Hij pinde onderweg drie keer bij verschillende tankstations, de laatste keer langs de A50 bij Apeldoorn.

Vervolgens reed hij waarschijnlijk in de richting van Zwolle en Meppel. Zijn laatste teken van leven is rond 22.00 uur opgepikt via zijn mobiele telefoon bij een zendmast in Nijeveen.

Vanaf dat moment werd niets meer van hem vernomen.

Bekendmaking identititeit dode wordt op zijn vroegst maandag verwacht

De politie kreeg zondag een tip dat er een auto in de Drentsche Hoofdvaart lag. In de auto troffen de duikers een lichaam aan.

Het lichaam is overgebracht naar een ziekenhuis, waar een lijkschouwer gaat uitzoeken wie de dode is. De politie verwacht niet dat er zondagavond al uitsluitsel komt.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu