Autowassalon in Emmen na grootschalige inval van politie voor jaar op slot. Verdachte (40) van drugshandel blijft langer vast

De autowassalon die burgemeester Eric van Oosterhout een jaar dicht wil hebben. Deze foto is gemaakt kort na de inval, begin vorige week.

De autowassalon die burgemeester Eric van Oosterhout een jaar dicht wil hebben. Deze foto is gemaakt kort na de inval, begin vorige week. Foto: DvhN

Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen heeft een autowassalon aan de Flintstraat in Emmen voor twaalf maanden gesloten. De politie viel begin vorige week het bedrijfspand binnen vanwege een onderzoek naar internationale handel in verdovende middelen.

Op dezelfde ochtend deed de politie in Emmen invallen in woningen, een garagebox en in een horecapand aan de Hoofdstraat. Van deze panden draaide de burgemeester alleen het horecapand op slot. Het gaat om een onderkomen op de eerste etage waar in een ver verleden lunchroom Hekkert was en waar later verschillende andere ondernemingen waren gevestigd. ,,Dit pand is voor de duur van het politieonderzoek gesloten’’, zegt Martin de Bruin, woordvoerder van de burgemeester. Het onderzoek is nog volop gaande.

Nog 14 dagen vast

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's