En dan word je verliefd op je politieke tegenstander. Dit is hoe Janny Hofsteenge (VVD) en Theo Zondag (PvdA) in Borger-Odoorn het al veertig jaar met elkaar uithouden

Je bent lijsttrekker voor de VVD en je man staat op de kandidatenlijst voor de PvdA. Het overkomt Janny Hofsteenge uit Odoorn.

Een relatie met je politieke tegenstander, kan dat? Janny Hofsteenge en Theo Zondag geven Valentijnstips vanaf de skipiste in Oostenrijk.

Een relatie met je politieke tegenstander, kan dat? Janny Hofsteenge en Theo Zondag geven Valentijnstips vanaf de skipiste in Oostenrijk. Eigen foto

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Borger-Odoorn nemen Janny Hofsteenge en Theo Zondag het tegen elkaar op. Zij zit al jaren in de gemeenteraad namens de VVD, hij staat op de kieslijst voor de PvdA. Zelf liggen ze er niet wakker van. Zondag: ,,Je hoeft het niet altijd eens te zijn.” Met die instelling houden zij het al ruim veertig jaar met elkaar uit. Speciaal voor Valentijnsdag vertellen zij de geheimen van het vak.

Leiden de verschillen in jullie politieke voorkeur weleens tot wrijving?

Nieuws

Meest gelezen

menu