Blauwe zone Roden blijft langer en wordt uitgebreid

De bestaande blauwe zone in het centrum van Roden wordt vanaf 1 januari uitgebreid en blijft van kracht tot het voorjaar van 2024. Bezoekers mogen drie uur gratis parkeren.

Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door, ook moet de winkelstraat zoveel mogelijk toonbaar blijven. Tijdens een eerdere fase in het dorpshart van Roden plaatste aannemer Roelofs speciale hekken, die daaraan bijdroegen. Deze hekken komen ook in de volgende fase in de Heerestraat.

Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door, ook moet de winkelstraat zoveel mogelijk toonbaar blijven. Tijdens een eerdere fase in het dorpshart van Roden plaatste aannemer Roelofs speciale hekken, die daaraan bijdroegen. Deze hekken komen ook in de volgende fase in de Heerestraat. Foto Aannemer Roelofs

De maatregel hangt samen met de aanpak van het centrum in Roden. De blauwe zone blijft in stand tot het werk, dat veel vertraging heeft opgelopen, is afgerond. Vanaf januari wordt gewerkt aan de Heerestraat vanaf de Padkamp tot aan de Albertsbaan. Een groot deel van de Heerestraat is daardoor niet bereikbaar voor auto’s.