Boer Evert uit Ruinerwold krijgt concurrentie van zijn broer Koop: 'Ken altijd nog een deurtje verder gaan!' | Boer zoekt vrouw

De boeren van Boer zoekt vrouw zijn teruggekeerd naar hun boerderijen, maar ditmaal mét drie mannen of vrouwen. De logeerweek is van start gegaan. Bij boer Evert (58) uit Ruinerwold loopt het iets anders dan gepland, zijn broer heeft namelijk een ongeluk gehad. Daardoor moet Evert zijn taken op de boerderij overnemen en is er stress alom. Heeft hij wel tijd om zijn logées beter te leren kennen, of gaat broer Koop er met de dames vandoor?

Boer Evert en zijn vrouwen aan de start van de logeerweek. Van links naar rechts zien we presentatrice Yvon, Maud, Evert, Nans en Cora.

Boer Evert en zijn vrouwen aan de start van de logeerweek. Van links naar rechts zien we presentatrice Yvon, Maud, Evert, Nans en Cora. Foto: Linelle Deunk

Het omgekeerde is het geval bij Hans (69). Rust, reinheid en regelmaat is het devies op zijn boerderij. Bij twijfel kunnen de vrouwen altijd even spieken op de huisregels. Galante Hans strikes again : hij scoort punten met de bloemen die hij op elke logeerkamer heeft neergezet. Even paniek met de wificode, hoe werkt dat ook alweer? Eén van Hans’ dochters wordt ingevlogen om redding te brengen.

Op flirtles met Wendy

Nieuws

menu