Boerin Annemiek van Boer zoekt Vrouw is weer single: 'Liefde, het blijft lastig'

Annemiek stelde haar kersverse vriend in juni voor aan Nederland en was stapelverliefd. Foto: BZV

Boerin Annemiek (26) uit Tynaarlo, bekend van het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw, en haar vriend zijn uit elkaar. Dat heeft ze gisteravond via Instagram laten weten. ,,Liefde, het blijft lastig.”

De Drentse brunette en haar liefde Charlie waren sinds juni samen. ,,Na een aantal mooie maanden hebben Charlie en ik samen besloten om uit elkaar te gaan. Vanuit liefde en wederzijds respect is de conclusie dat we te verschillend zijn om een relatie te laten slagen en gaan wij als vrienden uit elkaar.”

Twee weken geleden was het stel nog een week met elkaar op vakantie op het Portugese eiland Madeira. Er leek toen nog geen vuiltje aan de lucht. Volgens Annemiek was het een vakantie om nooit te vergeten. Charlie liet weten dat de vakantie voorbij vloog. ,,We hebben dolfijnen gespot, een hike gedaan, gewandeld en samen genoten.” 

Angst

Miljoenen kijkers zagen in het datingprogramma Boer zoekt Vrouw hoe Annemiek worstelde met de vraag of ze überhaupt wel een man in haar leven wil. Tijdens de traditionele logeerweek ontwikkelde ze gevoelens voor paardenfokker Erik, maar omdat de angst het toch van de liefde won, stuurde ze hem van haar erf af. Hoewel ze later aangaf wel open te staan voor de liefde, kwam er niemand op haar pad.

Tot haar deelname aan Toer de Boer, een dag waarop iedereen op een ontspannen manier kennis kan maken met het boerenleven, waarna ze een bericht ontving van ene Charlie. Annemiek besloot hem terug te volgen en na meerdere gesprekken sloeg de vonk over. 

Annemiek stelde haar kersverse vriend in juni voor aan Nederland en was stapelverliefd. ,,Hij is echt heel leuk!” riep ze toen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu