Brief over 'asociale kerstverlichting' van Kirsten en Stefan uit Hoogeveen ging vorig jaar viraal. 'Iemand kwam zelfs extra lampjes brengen en gaf me een tientje'

Kirsten van der Weide en Stefan Kroesen uit Hoogeveen kregen vorig jaar een briefje van een anonieme buur, of ze hun ‘asociale kerstverlichting’ wilden weghalen. Kirstens Facebook-bericht hierover ging viraal. Het stel hangt dit jaar ‘weer gewoon’ de lampjes op.

Kirsten van der Weide en Stefan Kroesen uit Hoogeveen versieren de tuin en het huis met kerstverlichting. Vorig jaar kregen ze er een anonieme klacht over.

Kirsten van der Weide en Stefan Kroesen uit Hoogeveen versieren de tuin en het huis met kerstverlichting. Vorig jaar kregen ze er een anonieme klacht over. Foto: Gerrit Boer

Sinterklaas is nog in het land, maar Kirsten van der Weide en Stefan Kroesen uit Hoogeveen besloten zaterdag alvast de kerstversiering buitenshuis op te hangen. Zo’n 35 meter verlichting gaat van de dakgoot, via de regenpijp, om de kaalstaande boom en door de heg. Het waren exact deze lampjes die een jaar geleden het nodige stof deden opwaaien.

Nieuws

menu