Buffetrestaurants maken plan B (met buffer- en bijzettafel) voor een toekomst na corona

Lange rijen voor grillplaat en biertap, opscheplepels die door tientallen mensenhanden gaan. De buffetrestaurants lijken ideale plekken om bacteriën en virussen aan elkaar over te dragen. Is er voor het buffetrestaurant nog een toekomst na corona?

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Op hoogtijdagen konden bij Thijs & Aafke in Klijndijk 250 mensen tegelijk hun buikjes vullen. Afgelopen kerst nog was het reserveren geblazen en stonden mensen in de rij voor de vitrines met de meest uiteenlopende gerechten. Van de vissalades en soep tot gegrild vlees en vis. En niet te vergeten de apart uitgelichte ijsafdeling.

Tafelbuffet

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's