Campings zoals Leekstermeer vragen in petitie Tweede Kamer om bescherming tegen ‘roofinvesteerders’

De Tweede Kamer moet maatregelen nemen tegen overnames van kampeerparken door investeerders. Dat eisen Camping Leekstermeer en een groep andere vaste kampeerders en eigenaren van vakantiehuisjes in een petitie.

De petitie over roofinvesteerders die campings kopen wordt aangeboden in het Tweede Kamergebouw. Derde van links Daniëlla van Gennep van Leekstermeer. Kiki Hagen in het midden neemt de petitie aan. Daarnaast vlnr kamerleden Pieter Grinwis (ChristenUnie), Henk Nijboer (PvdA), Sandra Beckerman (SP),  Caroline van der Plas (BBB) en Faissal Boulakjar (D66).

De petitie over roofinvesteerders die campings kopen wordt aangeboden in het Tweede Kamergebouw. Derde van links Daniëlla van Gennep van Leekstermeer. Kiki Hagen in het midden neemt de petitie aan. Daarnaast vlnr kamerleden Pieter Grinwis (ChristenUnie), Henk Nijboer (PvdA), Sandra Beckerman (SP), Caroline van der Plas (BBB) en Faissal Boulakjar (D66).

Namens Parkbelangen Leekstermeer overhandigde Daniëlla van Gennep de bijna zevenduizend handtekeningen aan Kiki Hagen van D66, voorzitter van de kamercommissie binnenlandse zaken. De commissie houdt woensdag een rondetafelgesprek over het probleem van overnames van vakantieparken. Maar het is nog onduidelijk met welke concrete maatregelen het kabinet komt.

Nieuws

menu