Chef Bert-Jan Jipping wint Grand Prix EvenTTCulinair 2016

FOTO MISSET HORECA

FOTO MISSET HORECA

Bert-Jan Jipping won maandagavond de Grand Prix EvenTTCulinair 2016 in de TT-hal in Assen. Jipping is chefkok bij restaurant De Vlindertuin van Jilt en Froukje Cazemier uit Zuidlaren.

Volgens juryvoorzitter Paul Staveren van Doortje Kookt was het een moeilijke beslissing en lag de lat hoog. Bert-Jan Jipping won 5.000 euro. Jipping werkt negen jaar voor De Vlindertuin.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's