Coevordenaar blij met tweede video waarin stadgenoten elkaar een hart onder de riem steken

Still: YouTube

Ook het tweede filmpje waarin Coevordenaren elkaar een hart onder de riem steken is klaar. Maker Marc Slagter zette donderdag al de eerste videoboodschap online, waarin ondernemers uitspreken ook in tijden van corona voor hun stadgenoten klaar te staan.

In het tweede filmpje zwaaien mensen met een verstandelijke beperking naar familieleden die ze al zo lang moeten missen, vanwege de coronacrisis. Kinderen moedigen vanaf het balkon mensen aan vol te houden, supermarktmedewerkers vormen met winkelkarretjes de boodschap ‘samen sterk’ en scholen laten weten hun leerlingen te missen.

Positieve reacties

Slagter is de afgelopen dagen druk in de weer geweest om met zijn drone de opnames te maken. Zijn plan voor een feelgoodmovie is gezien de positieve reacties geslaagd. ,,Ik ben blij met resultaat. Als er net zo vaak naar de nieuwe video wordt gekeken als naar de eerste ben ik dik tevreden. Wat ik hoopte in beeld te brengen is gelukt. Mijn complimenten aan alle mensen die hebben meegewerkt om er samen iets moois van te maken.’’

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
Coronavirus
menu