De horeca wordt -ook na de zondagswandeling- gemist: 'Volgende keer een thermoskannetje mee'

De terrassen op de Brink in Roden waren op coronavrije herfstzondagen steevast gevuld met wandelaars die genoten van koffie met lekkers. Horeca wordt gemist in onze vrije tijd. Alles mee in de rugzak?

Gijs en Nellie Ubels met hondje Jimmy in het Mensingebos. De stemming zit erin, maar de koffie wordt wel degelijk gemist. ,,Volgende keer een thermoskannetje mee."

Gijs en Nellie Ubels met hondje Jimmy in het Mensingebos. De stemming zit erin, maar de koffie wordt wel degelijk gemist. ,,Volgende keer een thermoskannetje mee." Foto: Geert Job Sevink

Op de laan parallel aan het bospad van het Mensingebos komen Nellie en Gijs Ubels uit Leek aangelopen. Goedegemutst, hoewel het hen tijdens deze wandeling wel degelijk aan iets ontbreekt. ,,We hadden het er net over. Volgende keer nemen we een thermoskannetje koffie mee”, zegt Nellie lachend. ,,Hij had het zelfs over taart met slagroom.” Haar man kijkt verlekkerd, maar schudt dan het hoofd. ,,Het is te ingewikkeld. Waarschijnlijk wordt het een simpel stukje Indische cake met pepernoten.”

Compensatiegedrag

Nieuws

menu