De mannen van de Dichtershof: Kerelsvakantie op de TT-camping. Hier hebben de vrouwen niets te vertellen

Ze zijn dik vijftig, een enkeling zestig. Maar ze zien er vervaarlijk uit met hun lijven vol tatoeages en piercings. Team Dichtershof staat deze week op TT-camping De Vledder in motordorp Witten.

Team Dichtershof op TT-camping De Vledder, vlnr Theo (61) de gast, Martin (58) joker 1, Bernard (53) joker 2, Teun jr. (48) de techneut en Theo sr. (68) het aanspreekpunt.

Team Dichtershof op TT-camping De Vledder, vlnr Theo (61) de gast, Martin (58) joker 1, Bernard (53) joker 2, Teun jr. (48) de techneut en Theo sr. (68) het aanspreekpunt. Foto: Jeroen Kelderman

We kunnen elkaar niet verstaan. Highway to Hell van AC/DC knalt uit de enorme speakers in de tent van TT team Dichtershof uit Assen. ,,Wacht, ik zet het geluid wel even zachter”, schreeuwt Teun Westerveld (48). Hij is de man die het geluid regelt. ,,En de verlichting en de barbecue.” De techneut van het stel wijst op de uitgevouwen aanhanger, waarop drie barbecues staan. ,,Aan de andere kant zitten drie koelkasten, voor het vlees, de salades en het bier. Ik heb een bedrijfje dat die dingen verhuurt. Je mag de naam wel even noemen.”

Onze wijk is bijna helemaal gesloopt

Nieuws

menu