De vijf leukste video's van Dr. Pol

'The Incredible Dr. Pol' is weer even terug in Drenthe. FOTO ANP/KOEN VAN WEEL

Vrijdagmiddag geeft 'the incredible' Dr. Pol een besloten signeersessie in Assen. Vijfhonderd mensen kregen namens boekhandel Iwema een uitnodiging om een boek met handtekening aan te schaffen en met de Drentse Amerikaan op de foto te gaan. Er hadden zich bijna duizend mensen aangemeld bij de boekhandel.

Kijk vanmiddag om drie uur mee op onze website.

Voor wie de tv-show van de dierenarts nog nooit gezien heeft, een paar hoogtepunten op een rijtje.

Dierenvriend
Dr. Pol omringt zich niet alleen tijdens zijn werk met dieren. Ook bij Jan en zijn vrouw Diane thuis is het een ware dierentuin. De appel valt niet ver van de boom: ook zoon Charles is een dierengek.

Koeienscheet
Dr. Pol lacht veel en graag en heeft er geen problemen mee vieze klusjes aan te pakken. In het onderstaande filmpje geeft dr. Pol een minicollege, tot... de onderzochte koe een scheet laat in het gezicht van zijn studente.

Kindervriend
Ook de baasjes van Pol's patiënten lopen met de goedlachse dierenarts weg. ,,De reden dat ik Dr. Pol fijn vind, is dat hij goed is met mijn kinderen en hen laat zien dat ook dieren af te en toe gecontroleerd moeten worden door de dokter.''

Mysterie
Niet elk geval is meteen duidelijk. Als de hond van een gezin plotseling opgezwollen testikels heeft ontwikkeld staat Pol voor een raadsel. Zijn oplossing: de ballen eraf. Onderstaande video durft het overigens niet aan om alles ongecensureerd te laten zien.

Rechttoe-rechtaan
In het onderstaande filmpje is het antwoord van Dr. Pol rechttoe-rechtaan: breng het gillende varkentje maar terug. Het baasje hoopt dat Pol iets kan doen om het jonge biggetje wat stiller te maken, maar nee. ,,Als ze op zo'n leeftijd al zo gillen, veranderen ze weinig.'' Niets aan te doen.

Nieuws

Meest gelezen

menu