Roden weer op de schop. Aannemer probeert overlast te beperken: 'Na corona zitten ondernemers niet te wachten op omzetverlies'

Een verbouwing geeft hinder, zo ook in Roden. Toch wil aannemer Roelofs er komend jaar in het centrum van Roden alles aan doen om die tot een minimum te beperken.

Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door, ook moet de winkelstraat zoveel mogelijk toonbaar blijven. Tijdens een eerdere fase in het dorpshart van Roden plaatste aannemer Roelofs speciale hekken, die daaraan bijdroegen. Deze hekken komen ook in de volgende fase in de Heerestraat.

Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door, ook moet de winkelstraat zoveel mogelijk toonbaar blijven. Tijdens een eerdere fase in het dorpshart van Roden plaatste aannemer Roelofs speciale hekken, die daaraan bijdroegen. Deze hekken komen ook in de volgende fase in de Heerestraat. Foto Aannemer Roelofs

Roden ligt er al heel anders bij dan een paar jaar geleden. Het dorpshart is bij de Wilhelminastraat en de Albertsbaan al flink aangepakt, met nieuwe bestrating en een nieuwe indeling. In januari start het laatste deel van de grootscheepse renovatie van het dorpshart. Dan is de Heerestraat aan de beurt, plus nog een laatste stukje van de Albertsbaan. De ingreep gaat circa 30 weken duren en is dus naar verwachting rond de bouwvak in augustus klaar.

Winkeliers