Negen inwoners van Meppel winnen samen 1 miljoen euro in de Postcode Loterij. Gaston Starreveld verrast winnaars in alle vroegte: 'Dat wordt een nieuwe camper!'

Harry en Liesbeth worden verrast met een cheque van 90.909 euro. Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Dat was lekker wakker worden voor negen deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 7943 EC en woonachtig aan het Woltingepad in Meppel. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen.

In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

De negen deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 181.818 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Domien en Marianne winnen 181.818 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: ,,Dat wordt een nieuwe camper! Verder willen we het kantoor opknappen en natuurlijk iets voor de kinderen.”

Harry en Liesbeth worden verrast met een cheque van 90.909 euro. ,,We willen graag een nieuwe vloer en een nieuwe keuken!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

De winnende postcode wordt elke week bekend gemaakt tijdens The Masked Singer bij RTL 4. Het programma begint om 20.00 uur.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu