Door de politie ten onrechte worden bestempeld als oplichter? Het overkwam Jordi Beeksma uit Hoogeveen die beveiligingssystemen verkoopt. 'Het nieuws galmt nog na in de wijken'

Met een koffertje vol offertes gaat Jordi Beeksma (30) uit Hoogeveen dag in dag uit langs de deuren om beveiligingssystemen te verkopen. Sinds vorige week is dat voor hem lastiger dan ooit. Hij werd door de politie per ongeluk én ten onrechte bestempeld als oplichter.

Door de politie ten onrechte worden bestempeld als oplichter? Het overkwam Jordi Beeksma uit Hoogeveen die beveiligingssystemen verkoopt.

Door de politie ten onrechte worden bestempeld als oplichter? Het overkwam Jordi Beeksma uit Hoogeveen die beveiligingssystemen verkoopt. Foto: Eigen foto

Dat is moeilijk recht te breien, geeft hij toe. ,,Mijn foto ging in een buurtapp in Hollandscheveld rond met naam en toenaam. Daarbij werd vermeld dat ik een oplichter zou zijn. Nou echt niet! Ik probeer juist mensen te helpen. Ik wil dat mensen zich veiliger voelen.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's