Drenthe College houdt een week lang individuele gesprekken over mbo-opleidingen voor studiekiezers met docenten en studieadviseur

Vlaggen van het Drenthe College. Foto: Alfred Oosterman Fotografie

Zit je in de vierde klas van de middelbare school, wil je veranderen van opleiding op het mbo of wil je als volwassene een mbo-opleiding gaan doen? Het Drenthe College biedt hen de kans om tussen 13 en 17 december individuele gesprekken te voeren met een docent of studieadviseur.

De docent of studieadviseur neemt na aanmelding contact op om een afspraak via Microsoft Teams te maken. Zo kunnen er specifieke vragen over een mbo-opleiding worden gesteld. Voor studiekiezers die überhaupt nog niet weten welke mbo-opleiding ze willen doen, is het mogelijk om een afspraak met de studieadviseur om een algemeen studieadvies te krijgen.

Nieuw zijn de opleidingen Vakman–Ondernemer, Leidinggevende Team/Afdeling/Project en E-commercemanager op de locatie in Assen. Dit zijn niveau 4-opleidingen, die in september 2022 van start gaan, waarbij leidinggeven, managen en ondernemen centraal staan.

De eerste twee genoemde opleidingen zijn eenjarige kopklassen. Studenten met een mbo-diploma niveau 3 kunnen in één jaar hun diploma niveau 4 halen. Aanmelden is tot en met 12 december mogelijk via drenthecollege.nl/events .

Nieuws

Meest gelezen

menu