Drentse camping wint net niet op Vakantiebeurs

Camping De Drie Provinciën in Een-West genomineerd als mooiste 50-pluscamping. Foto De Drie Provinciën

Ze zijn het net niet geworden, maar ze kwamen een heel eind, de medewerkers van camping De Drie Provinciën in Een-West. De camping was door de ANWB genomineerd als een van de vier beste campings die zich richten op rustzoekers en 50-plussers.

De prijzen van ANWB voor de Campings van het Jaar 2016 werden woensdagmiddag uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

De Drie Provinciën was samen met een camping in Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg genomineerd in de categorie voor de mooiste 50-pluscamping. ANWB roemt de camping om de privacy op de grote parkeerplekken en de ligging nabij het Mandeveld, 'goed voor stevige of juist minder stevige wandelingen'. Uiteindelijk ging de Zuid-Franse camping Monplaisir er met de prijs vandoor.

De nominaties kwamen tot stand via een stemronde. Vanaf oktober konden bezoekers van de ANWB-site stemmen op hun favoriete camping. De vier meest populaire bleven over, waarvan de Drentse camping de enige Nederlandse is.

,,Die nominatie op zich is al heel bijzonder", aldus eigenaar Ronald Boels. ,,We zijn   ontzettend trots op ons team en natuurlijk op alle gasten die op De Drie Provinciën gestemd hebben.”

Bekijk hier alle Campings van het Jaar 2016.

Lees ook het plusartikel over Drenthe op de Vakantiebeurs.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu