Drentse dichters missen feestje van jarige stichting Literatuurclubs, maar krijgen dichtbundel cadeau van Huus van de Taol

Uitgever Bert Rossing van Het Drentse Boek (links) en SLD-voorzitter Bernard Mencke.

De ruim 1100 deelnemers aan de stichting Literatuurclubs in Drenthe (SLD) krijgen deze week een dichtbundel van het Huus van de Taol cadeau.

De SLD bestaat 50 jaar en om dat te vieren lag het plan van een aantal literaire evenementen verspreid over heel Drenthe op tafel. In Drenthe zijn 230 literatuurclubs actief.

,,Helaas gooit Covid-19 roet in het eten en heeft de SLD de festiviteiten een heel jaar uitgesteld”, zegt bestuurslid Joke Rosier namens SLD. ,,Toch wilde het Huus van de Taol graag alvast zijn verjaardagscadeau geven.”

,,Een extra cadeautje past prima in Corona-tijd” , zegt uitgever Bert Rossing van Het Drentse Boek, de uitgeverij van het Huus van de Taol. Hij overhandigde de boeken op 3 september aan SLD-voorzitter Bernard Mencke. De deelnemers ontvangen de bundels samen met de leeswijzers die de SLD bij het boekenpakket van komend seizoen heeft laten maken.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu